Intro Home Info Wie zijn wij Apparatuur Fotoboek Tips Feesten Contact
 

Feesten

Feesten die momenteel in zijn en veel gevraagd worden

Vallie’s Music Sound Kidsparty
Onze Kidsparty zijn te gek en spetterend. De kinderen worden vanaf begin tot eind door onze dj’s beziggehouden met o.a.: stoelendans, limbodans, mini playbackshow, moppentrommel, ballonnendans, danswedstrijd, enz. Wij draaien de meest populaire muziek waar de kinderen heerlijk uit hun dak van kunnen gaan. De kinderen worden 1–3 uur lang ( inter ) actief vermaakt. Dus altijd een succes, dat door de jarige en de gasten zeer wordt gewaardeerd. De kidsparty is dus zeker een aanrader.

Back to the 70’s, 80’s en 90’s party (The dance classic disco)
Terug naar je favoriete muziek van die tijd met natuurlijk veel persoonlijke herinneringen. Ouderwets lekker dansen op de dance classics. U komt in nostalgische sferen. Perfect voor reünies.

Themafeesten
Een themafeest is leuk om iedereen voor één avond in een andere sfeer te verplaatsen.

Latin party (Copacabanaparty)
Heel veel muziek uit de Caribbean o.a. salsa, lambada, merenque, soca, zouk en andere tropische klanken.

Bruiloften
Binnenkort het 'Ja" woord geven. Dat betekent tijd voor een gezelligheid feest. Leeftijdcategorie is zeer gevarieerd van jong tot oud met een ruime muziek smaak. Wij nemen allerlei zaken met u of uw ceremoniemeester(s) door.

Familiefeesten
Dat varieert bij ons van een doopfeest, E.H.C., tuinfeesten en verjaardagsfeesten.

Golden soulparty’s
Op deze feesten worden meer de ouwe soulreflextion platen van de jaren 60, 70, 80 afgedraaid, afgewisseld met enkel moderne soul ballads, daar tussen enkele pittige salsa en merenque nummers.