Intro Home Info Wie zijn wij Apparatuur Fotoboek Tips Feesten Contact
 

Info

Vallie's Music Sound is een drive-in show: d.w.z. dat wij met professionele en mobiele apparatuur werken, zodat we op elke locatie een feest kunnen verzorgen. De crew bestaat uit 2 deejays die muziek als gezamenlijke hobby hebben. Wij kunnen bijna alles draaien wat u wilt horen. Ons repertoire bestaat uit o.a.: Sranan bigi pokoe, bubbling, classics, disco, Kidsmusic, merenque, nederpop, salsa, soca, soulballads, golden oldies, r&b, reggae enz.

Na 25 jaar is er een professioneel karakter opgebouwd. ( aanpak en uitstraling ) Wij zijn ook interessant voor mensen met een kleine beurs die toch een leuk en verzorgd feest willen hebben. Ons doel is om Uw feest tot een knalfeest te maken, wij willen u en uw gasten graag een onvergetelijke dag en/of avond bezorgen.

Presentatie
Presentatie speelt in onze drive-in discoshows een zeer belangrijke rol.

Wij beheersen de volgende disciplines:

  • het aan elkaar praten van de muziek en enthousiasmeren van het publiek;
  • het optreden als ceremoniemeester, indien daarom is verzocht;
  • het op ludieke wijze aan- en afkondigen van acts en bands.

Het een en ander gebeurt in overleg met u.

Het publiek staat altijd op nummer 1. Het gaat er al vanaf het begin, om dat bezoekers van een feest waar wij voor draaien een goed gevoel aan overhouden. Of het nu gaat om kinderen van 5 jaar of ouderen ouder dan 70 jaar. Voor ons vormt dat geen probleem. Draaien wij nou voor 10 of 400 man wij zorgen voor een gezellige happening.