Intro Home Info Wie zijn wij Apparatuur Fotoboek Tips Feesten Contact
 

Wie zijn wij

DJ Benny Boy ( Ruben Valpoort )
Een veelzijdige allround dj die al 25 jaar actief is. Hij heeft 5 jaar als programmamaker gewerkt bij het lokale radiostation Rutu in Den Haag. Daarnaast heeft hij aan verschillende disjockey wedstrijden meegedaan en heeft hij regelmatig opgetreden in bekende bardiscotheken in het land. Heeft ervaring met Zuid-Amerikaanse, Nederlandse feesten en andere party's.

DJ Bolly ( Marlon Boldewijn )
Een goeie aanwinst voor Vallie's Music Sound, sinds 2000.
Heeft zich voorheen beziggehouden met het maken van video-opnames op feesten, partijen en bij evenementen en heeft uiteindelijk gekozen om verder te gaan als deejay. Hij staat er om bekend dat hij met het draaien van de allernieuwste Kaskawi, Bigi sma pokoe en Sranan culturu pokoe iedereen jong en oud, black or white, small and tall op de dansvloer krijgt.

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan bij zeer uiteenlopende feesten. Wij zijn als dj's creatief, flexibel, en stressbestendig

Vertrouwd
Elke opdracht wordt bevestigd met een opdrachtbevestiging. Dat is meer dan logisch. Dit om u zekerheid van onze professionaliteit te geven. Bij ons geen zorgen. Samen met u wordt alles in details besproken.